Energetische Transformatie Methode

EnergetischeTransformatie Methode

Verwijder fysieke pijnen veroorzaakt door emotionele en mentale disbalans

Voor wie is de Energetische Transformatie Methode?

  • Ben je bewust van de negatievie rode lijn in je leven en ben je daar helemaal klaar mee?
  • Heb je  last van steeds weer terugkerende problematieken in je leven?
  • Heb je veel last van stress en is er steeds weer opnieuw stress in je leven?
  • Heb je veel last van stemming wisselingen?
  • Heb je alles en houd je toch een gevoel van niet echt gelukkig zijn?
  • Blijft je hoofd op volle toeren draaien?
  • Heb je last van onverklaarbare pijnen in je lichaam?


Kun je een vraag met ja beantwoorden? Bel of mail ons om gratis kennis te maken,  wij vinden het belangrijk dat jij je vertrouwd en veilig voelt om met ons in zee te gaan. Vaak heb je al verschillende wegen bewandeld zonder het beoogde resultaat. Logisch dus als je wat wantrouwig bent. Maak daarom gerust eerst kennis met ons!

Hoe werkt het?

Bij een energetische behandeling lig je op de behandeltafel met gemakkelijke kleding aan. Zorg dat je geen strak zittende kleding aanhebt, de bedoeling is dat je zo comfortabel mogelijk kunt liggen. (Je houd altijd je kleding aan)


Een energetische behandeling brengt je vermindering van pijn, rust in lijf en leden en in je hoofd.

Je ervaart een diepe ontspanning. Energetische transformatie gaat veel verder: de oorsprong, het ontstaansmoment van je pijn, emotie, onbehagen en andere steeds terugkerende narigheid wordt opgespoord en energetisch verwijderd zodat de narigheid echt verdwijnt uit je systeem zonder dat jij alles opnieuw hoeft te beleven. 

Je fysieke, emotionele en mentale lichaam komt stukje bij beetje in balans. 


Hierdoor verdwijnen (chronische) en onverklaarbare pijnen en een steeds weer terugkerende negatieve rode draad in je leven.


Iedereen krijgt via het DNA, de chromosomen en de genen niet alleen fysieke en karakter eigenschappen mee, ook pijnlijke ervaringen en dramatische gebeurtenissen die je voorouders hebben meegemaakt krijg jij mee in de vorm van beschermings- en controle systemen. Stel dat een van je voorouders iets heel ergs heeft meegemaakt en de afspraak met zichzelf heeft gemaakt dit nooit meer mee te maken, dan is er sprake van een zelf-afspraak en een zelf-beschermingsmechanisme. Dit komt bij jou in je systeem via je DNA of genen. Zonder dat jij er iets van weet beïnvloedt het jouw beslissingen in het leven of de vervelende gebeurtenissen in jouw leven.


Hoe gek het ook klinkt: met onze Energetische Transformatie Methode sporen we stapsgewijs alle verstoringen in je leven op en gaan dit energetisch verwijderen. Alle onbewuste en onderbewuste blokkades hebben invloed op jouw fysieke en ook emotionele en zelfs mentale gesteldheid.  Na de transformatie ervaar jij meer lichtheid en rust in je leven, minder pijn en minder stress. Veel fysieke klachten lossen volledig op. Ook ga je gemakkelijker die keuzes maken die je altijd al hebt willen maken omdat je daar gelukkig van wordt. 


Je zult begrijpen dat voor het hele Energetische Transformatie Programma er een serie behandelingen nodig zijn. 

Allereerst sporen we op wat er speelt. Vervolgens gaan we stapje voor stapje aan de slag om je in balans te brengen en alle overbodige ballast te verwijderen.


Per persoon verschillen het aantal behandelingen. Voor je met ons programma start nemen we tijdens de eerste (intake) sessie alles met je door en doen een aantal energetische tests zodat je vooraf weet hoe lang je programma zal duren en wat de kosten hiervan voor je zijn.

Je komt nooit voor verrassingen te staan, daar houden wijzelf ook niet van.