Marie-Jose Gal en Frans Reiniers, Energetisch Transformatie Specialisten

Marie-Jose en Frans:

Pijnvrij, stressvrij, gezond en gelukkig leven

Missie

Wij zijn Marie-Jose Reiniers-Gal en Frans Reiniers, beiden Energetisch Transformatie Specialist.

Wij zijn er voor jong en oud, voor iedereen die worstelt met pijn, verdriet, boosheid, frustratie, rouw of welke emotie dan ook die je leven verstoort. Dat kan fysiek zijn, maar ook emotioneel of mentaal. Alles is in jou met elkaar verbonden. Met name chronische pijnen staan niet op zichzelf, fysieke pijn heeft vaak een oorzaak op onbewust of onderbewust niveau. Het zit niet 'tussen je oren', zoals zo vaak gezegd wordt. Het is er daadwerkelijk en vaak heel hevig! 

Middels energetische transformatie ga je jouw pijnlijke emoties loslaten, ze lossen als het ware op. Daarmee lossen ook de verbinding met de fysieke (chronische) pijnen en klachten die ermee te maken hebben op en gaan deze klachten aanzienlijk verbeteren.

Het unieke van onze methode is dat jij niet nogmaals door alle oude pijnen en emoties heen hoeft te gaan, je hoeft ze niet meer te beleven. Ze verdwijnen en geven vrijwel onmiddellijk verlichting.


Onze drijfveer is zoveel mogelijk mensen te helpen naar een pijnvrij, stressvrij, gezond en gelukkig leven. Een leven zoals wij voor onszelf gerealiseerd hebben wensen wij ieder ander toe!


 

Marie-Jose Gal en Frans Reiniers, Energetisch Transformatie Specialisten

Meer over Marie-Jose

De kracht van Marie-Jose is dat zij zeer goed kan invoelen wat er aan de hand is en wat er bij jou en je kind(eren) speelt. Al jaren is zij Reiki Master en bezig met het werken met energieën. 


Na het overlijden van haar 1e echtgenoot ging  het roer om en ging ze zich verder specialiseren in de werking van het rouwproces, de werking van energieën in ons fysieke, emotionele en mentale lichaam en de mogelijkheden en grote verbeteringen die energetische transformatie je biedt.


Marie-Jose is naast Energetisch Transformatie Specialist een ervaringsdeskundige, deze combinatie maakt dat zij altijd een persoonlijk traject voor je maakt en niet uitgaat van 'de standaard', jij bent immers UNIEK!


Daarnaast werkt Marie-Jose met de Kracht van Creatie: lessen en workshops intuïtief tekenen, mandala's tekenen en schilderen met bijenwas voor ontspanning en heling.


Ook voor kinderen werkt de Kracht van Creatie heel helend en ontspannend.

Marie-Jose Gal en Frans Reiniers, Energetisch Transformatie Specialisten

Meer over Frans

De kracht van Frans is dat hij heel goed en snel kan invoelen waar bij jou de schoen wringt en waardoor jouw fysieke en emotionele pijnen veroorzaakt worden. Al vele, vele jaren houdt Frans zich bezig met energieën in verband met het fysieke, emotionele en mentale lichaam en vooral met de energetische verbindingen hier tussen, alles beïnvloedt elkaar.

Frans is al jaren Reiki Master, daarnaast is hij Sensicure Therapeut en NEI therapeut (NEI: Neuro Emotionele Integratie, een energetische methode)

Ook deed Frans een medium opleiding.


Frans ontwikkelde een burn-out behandeling die voor iedereen die voelt dat de spanning in lijf en leden te groot wordt veel ontspanning en ondersteuning biedt, zeker in combinatie met onze energetische methode.


Frans is degene die de protocollen maakt en uitwerkt voor de Energetische Transformatie Methode, onze methode om definitief oude pijnen en emoties die jou fysiek en emotioneel belemmeren en blokkeren te verwijderen.


Ook werkt Frans met de helende energie die in de natuur voor handen is en een grote ondersteuning voor jou kan zijn.

Ons aanbod

Energetische Burn-out behandeling

Energetische (burn-out) behandeling

Verminder je pijn en stress en voel je beter in je vel

Energetische Transformatie Methode

Energetische Transformatie

Los fysieke, emotionele en mentale pijnen en emoties op

Kracht van Creatie

De Kracht van Creatie

Intuïtief tekenen en bijenwas schilderen  geeft heling en ontspanning

Het Ooievaarsnest: werken met de biotensor

Werken met de Biotensor

Meet de elektromagnetische frequenties en neem de verschillen waar