Het Ooievaarsnest: werken met de biotensor

Werken met de Biotensor

Meet de elektromagnetische frequenties/energetische trillingen

Voor wie is "Werken met de Biotensor"?

  • Werk jij met energieën en wil je verschillen in energetische frequenties kunnen testen?
  • Vind jij het interessant om met energieën te werken?
  • Werk je met een pendel en wil je sneller kunnen testen?
  • Ben jij energetisch therapeut en werk je nog niet met de Biotensor?
  • Wil je bloesemremedies of edelsteenremedies uittesten?
  • Wil je voedingssuplementen uittesten?
  • Wil je testen op negatieve energetische invloeden?

Biotensor

Wil jij voor je cliënten leren werken met de Biotensor ? Of wil je graag voor jezelf kunnen uittesten? Bel of mail ons voor meer informatie.

Wat is een Biotensor?

Een Biotensor is een meetapparaat, ontworpen door de Duitse filosoof Dr. J. Oberach. Hij ziet er misschien vreemd voor je uit, maar het is een heel goed doordacht meetinstrument.

Een Biotensor bestaat uit een handvat, een spriet (de tensor) en een contragewicht.

Je vangt er geen vis mee, al lijkt het een hengeltje. Je vangt er trillingen mee op.

Biotensor van bergkristal

Een Biotensor werkt volgens radiësthesie theorie. Dit betekent, eenvoudig gezegd, ‘het weerklinken van trillingen’. Alles in het universum bestaat uit trillingen, wijzelf, planten en dieren en alles in en om ons heen. Een gevoelig meetinstrument kan deze trillingen opvangen.


Terwijl je een Biotensor in de hand houdt en hem zachtjes laat bewegen, reageert hij zogezegd op trillingsfrequenties. Net als bij een pendelketting zou je een biotensor vragen kunnen stellen, maar dat niet alleen… Ook verstoringen in energie kunnen gedetecteerd worden.


Alvorens te gaan werken met de Biotensor is het belangrijk te leren hoe je zuiver kunt testen en je testresultaten niet beïnvloed worden. Met andere woorden: je zult volledig neutraal moeten zijn om goed te kunnen testen.


Daarom is het heel belangrijk om niet zomaar met een Biotensor te gaan werken, maar eerst de cursus te volgen. We leren je allereerst hoe jij zeker weet dat jij volledig neutraal bent, daar is een speciale methode voor. Vervolgens leer je hoe je de Biotensor op de juiste manier gebruikt en je zuivere antwoorden krijgt. Als laatste leer je de test-mogelijkheden, dus waar jij de Biotensor voor kunt gebruiken. Vanzelfsprekend ga je heel veel oefenen. 


Na de cursus heb jij alle kennis om de Biotensor op de juiste en meest zuivere manier te gebruiken en ken je alle mogelijkheden die dit test apparaat je biedt.