Marie-Jose Gal Energetishce Transformatie

Marie-Jose in het kort

* Houdt van mensen groot en klein

* Houdt van de natuur, de dieren en de planten

* Intuïtief en spiritueel

* Creatief

* Goed luisteraar

* Kleurt graag buiten de lijntjes

* Moeder en oma 

* Levensgenieter

Meer over Marie-Jose

De rode draad is de liefde voor mens en natuur...

Ieder kind, ieder mens is goed zoals het is. Dat is het uitgangspunt. Iedereen verdient een blij en evenwichtig leven waarin jij je begrepen, veilig en gewaardeerd voelt.

In het huidige systeem kijken we naar afwijkend gedrag, afwijkend van de standaard. Het uitgangspunt is wat er fout is. Oef! Je zal maar kind zijn en horen wat er allemaal fout is aan je. Dat is nog eens een veilig en fijn begin!


Alle ouders willen hetzelfde voor hun kinderen. Je wilt je kinderen gelukkig en blij zien opgroeien.

We willen ook zelf,- jong en oud-, gelukkig zijn zonder teveel stress en strubbelingen.

We willen allemaal graag lekker slapen, blij opstaan en goed in ons vel zitten. Dat geldt voor de kinderen en ook voor hun ouders, dat geldt voor ons allemaal.


Dat is waar ik het voor doe!

De kracht van Marie-Jose

Zonder oordeel luister ik naar je en weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen. Als expert in leef-, rouw-, leer- en slaapproblemen maak ik gebruik van een speciale, individuele methodiek speciaal op jouw situatie geschreven. 

Het uitgangspunt is jouw belang.

Mijn specialisatie is energetische transformatie aangevuld met natuurlijke genezing.

Altijd al liep deze materie als een rode draad door mijn leven. Na het overlijden van mijn allessie, mijn echtgenoot Rik, enige jaren geleden, besloot ik het roer om te gooien en mij hierin verder te gaan specialiseren.


Het was dan ook een groot geschenk om mijn huidige echtgenoot Frans 'bij toeval' te ontmoeten. Als specialist in Energetische Transformatie, Reiki Master

en Sensi therapeut, vonden wij elkaar op alle vlakken.

Zo werd het plaatje steeds duidelijker en is de stap gezet om het roer volledig om te gooien en me volledig te gaan bezighouden met energetische transformatie en natuurlijke genezing.  

Intuïtief, creatief en gek op de natuur

Tijdens mijn eigen rouwproces bleek intuïtief tekenen en schilderen met bijenwas bijzonder helend. Ook struinen door de bossen bleek zeer meditatief en genezend.

Gecombineerd met mijn kennis van Nine Star Ki (je energetische blauwdruk), mijn ervaring als Reiki Master, mijn ontwikkeling en ervaring in Energetische Transformatie en mijn kennis en kunde met bloesem en edelsteenremedies heb ik de beschikking over een mooi aantal 'gereedschappen' om te combineren in mijn praktijk.


Ook maak ik Troostknuffels, Troostkussens en Troostdekens op bestelling. Deze worden altijd gemaakt van gebruikte kleding ter herinnering.


Zoals altijd volg ik te allen tijde mijn hart en doe datgene waar ik het meest blij van wordt.


Mijn slogan: Iedereen is goed zoals hij of zij is!

Ga uit van wat goed is en niet vanuit tekortkomingen!


Zo is het begonnen

Mijn eerste bedrijf begon ik in 1985. Als kind van een vader die het onnodig vond dat zijn dochter ging studeren, leerde ik al vroeg mijn eigen weg te gaan. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan: dit werd mijn levensmotto.


Nadat ik mijn opleiding had afgerond startte ik in 1985 mijn eerste bedrijf, mijn eigen modevakschool. Zo kon ik werk en gezin combineren. Na 5 jaar vond ik het welletjes en wilde meer, een grotere uitdaging. Het was dan ook een logische stap om een nieuw bedrijf op te zetten. Eind 1990 begon ik mijn tweede bedrijf: een atelier op het gebied van raamdecoratie.


Ik richtte mijn bedrijfsruimte in, kocht machines en ging op pad om klanten te werven. Vanaf de tweede week bleek dat dit een succes ging worden. Mijn eerste werknemer nam ik in dienst en daarmee ontdekte ik een nieuwe dimensie van ondernemerschap. In slechts een paar jaar tijd groeide mijn bedrijf tot 25 medewerkers.


In 1998 won ik de Ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord Limburg en toen ontplofte de groei. In een mum van tijd had ik 35 medewerkers. Op dat moment vroeg ik man en dochter of ze zin hadden in het bedrijf te stappen om nieuwe ontwikkelingen in gang te kunnen zetten.Ik werd algemeen en financieel directeur, mijn partner verantwoordelijk voor inkoop, transport en logistiek en mijn oudste dochter regelde de productie en alles wat daarmee te maken had. Ook de jongste dochter volgde om de administratie op zich te nemen. 

De studerende zoon sprokkelde wat extra geld bij elkaar door ritten voor ons te rijden, zo had hij gelijk een auto ter beschikking. 


Het werd een echt familie bedrijf.


Al snel merkte ik dat ik het opleiden van mijn medewerkers nog interessanter en leuker vond dan mijn vakgebied. Ik zag mijn mensen opbloeien en ontwikkelen door hun doelen te bereiken. Hier lag en ligt mijn grootste passie.

Toen zich dan ook een koper meldde voor mijn bedrijf (terwijl het bedrijf niet te koop stond) aarzelde ik geen moment. 


Als ik mijn bedrijf kon verkopen terwijl mijn medewerkers allemaal hun baan konden houden en het bedrijf in mijn pand voortgezet zou worden greep ik deze kans. 


En zo startte ik in 2009 op een nieuw pad.

Een pad dat heeft geleid naar wat ik nu doe.