Chambres d'Hotes met veel land en lekkere ontbijtjes

Chambres d'Hotes met veel land en lekkere ontbijtjes

Na een echt Frans ontbijt met versgebakken stokbrood, Franse kazen, confiture van eigen boomgaard fruit en zelfgemaakte notentaart rijden we naar Eymouthiers in Frankrijk, waar jongste dochter vakantie viert.


We kunnen aan het eind van de ochtend onze koffer vast op ons volgende logeeradres zetten en gaan dan door naar dochter, waar we zullen aanschuiven voor de lunch.

Via D-wegen slingeren we door het Franse landschap, prachtig is het hier! Een dikke twee uur rijden is het maar dan staan we voor een prachtig Frans huis. Er hangt een ‘Te Koop’ bord bij de ingang van de oprit. De Belgische eigenaresse, Erna Claessens, komt direct aanlopen en laat ons de kamer zien. Niets op aan te merken, schoon en verzorgd, zoals het hele huis en de enorme lap grond erom heen. Alles ligt er prachtig bij!

Chambres d’Hotes met veel land te koop

We raken aan de praat. De chambres d’hotes staat inderdaad te koop, compleet met land en inventaris. De eigenaresse is sinds een aantal jaren alleen en het begint haar knap teveel te worden om alles bij te houden. Een koper kan er zo in verder en direct aan de slag met de chambres d’hotes.

Helaas, de echte koper is nog niet aan de deur geweest. Mocht je interesse hebben, neem gerust contact met Erna Claessens op.

Dit zijn haar gegevens:

L’Etanchon Chambres d’Hotes
Erna Claessens
2 Route de St. Mathieu, 16220
Écuras, Frankrijk

tuinen

Bij dochter lief

Leuk om weer even op ‘de camping’ te zijn. Toen onze kinderen nog thuis woonden gingen we ieder jaar kamperen, 3 weken in het hoogseizoen. Grote caravan achter de bedrijfsbus, 3 tentjes voor de kinderen, fietsen, een koelkast en een 4-pits kookstel vormden de vaste inventaris. Oudste zoon en dochter ieder hun eigen tent. Jongste samen met nichtje (ging jaren mee) samen in de derde tent.

Ik denk eraan terug en ik moet grinniken. Bij oudste op de camping zag ik zoveel gelijkenis met onze vakanties vroeger. Nu, bij jongste, zie ik hetzelfde. Hoe grappig, benieuwd hoe het morgen bij zoonlief op de camping zal zijn. Blijkbaar zijn ze zwaar erfelijk belast!

Camping, vrijheid en….passief inkomen

Het is weer genieten! Ik houd van de vrijheid, de ongedwongenheid van het camping leven, ik kijk naar mijn kleinzoons die al veel vriendjes hebben gevonden en de hele dag de hort op zijn. Speeltuin, zwembad, de vakantie kan voor de boys niet meer stuk. Het is van alle tijden: hebben de kinderen het na de zin dan hebben papa en mama ook vakantie!


Kamperen blijft leuk, maar ik houd nog veel meer van mijn levensstijl nu. Een paar dagen op de camping bij de kids, ’s nachts slapen in een comfortabel bed met eigen badkamer en lekker ontbijt en dan weer terug naar ons huis in Portugal. Terug naar ons ritme van werk en ontspanning, lezen, cultuur opsnuiven, contacten leggen, mensen ontmoeten, nieuwe uitdagingen en vooral…genieten!

Nog steeds werk ik heel veel uren, ik zou het niet willen missen, maar het ritme is anders nu. Mijn passief inkomen geeft me de kans alles veel relaxter te kunnen doen, meer in balans zeg maar.

Nagenieten

Laat op de avond gaan we terug naar ons logeeradres. De eigenaresse is al naar bed, maar wij gaan nog even lekker nagenieten op het terras onder een prachtige sterren hemel. Een glaasje erbij, wij gaan nog niet naar bed, te jammer van deze mooie avond.

Wil je meer info over een passief inkomen? Bel of mail me gerust!

Hier kun je eerdere afleveringen  lezen.

Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie plaatst! Je doet me daar een groot plezier mee, ik ben namelijk heel benieuwd naar jouw mening en ideeën!

Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Patrick de hart
Door

Patrick de hart

op 10 Aug 2018

Leuk om te zien hoe jij/jullie goed voor jullie zelf zorgen en genieten van de mogelijkheden die het leven bied...

Marie-Jose Maltha
Door

Marie-Jose Maltha

op 13 Aug 2018

Dank je wel voor je lieve reactie Patrick!

Reactie plaatsen