Knettergek maar we doen het

We zitten op ons terras met een wijntje en kijken elkaar aan. Zullen we het doen? Alle drie onze kinderen zijn met hun gezinnen op vakantie in Frankrijk. Dit is een uitgelezen kans om een dagje door te brengen bij al onze grote en kleine kids en daarnaast een dagje iets met zijn allen te doen.

Waar een passief inkomen al niet toe leidt!

Google maps laat zien dat het een kleine 1300 km is vanaf ons huis in Portugal. Wat kan het ons schelen, we doen het!

Even wat voorbereiden, dankzij ons passief inkomen

En zo zitten we om middernacht op Booking.com een drietal leuke chambre d’hotes te boeken, in de buurt van onze kinderen. Surprise, surprise…

Laptops mee, blogs geschreven en geplaatst met publicatie datum en de bijbehorende mails ingepland voor verzending. Mail beantwoord en snel de koffer ingepakt. Zo, we kunnen ervandoor.
Iedere ochtend voor we naar de kids gaan even wat werken en voila.

Zondagochtend in alle vroegte

Zondagochtend 4.30 uur rijden we weg. Het is stil op de weg en we kunnen lekker kilometers maken. In de loop van de middag zien we dat we veel eerder gaan aankomen dan verwacht en een ideetje borrelt op.

Op hetzelfde moment komt er een berichtje binnen van schoonzoon (in het complot voor de verjaardag van zijn lief). Wij gaan om 19.00 uur eten hier op de camping bij Joery, schuif gezellig aan, mooie verrassing voor Loes en de kids.

Naar kids in Frankrijk dankzij passief inkomenNaar kids in Frankrijk dankzij passief inkomen

Le Barry

We rijden naar ons eerste logeeradres, wauw, een pracht van een landgoed. De kamer heeft een eigen terras, helemaal top! We rusten een uurtje uit, frissen ons op en gaan naar de camping.

Chambre d'hotes Le Barry

Feest

Mike, Daan en Max staren naar ons en weten niet hoe ze het hebben, dan vliegen de 3 jongens met een sneltreinvaart in onze armen. Oudste komt met een brede lach aanlopen. Verrassing geslaagd.

Gezellig eten met zijn allen en vooral bijpraten en genieten. Morgen doen we het nog eens over compleet met Braziliaanse feestavond op haar verjaardag. Maar nu eerst slapen.

Braziliaans feest

Nagenieten en netwerkmarketing

Eenmaal in bed geniet ik na van deze plotselinge korte vakantie. Wat een feest om dat te kunnen doen! Hoe anders was dat een aantal jaren geleden, toen ik maximaal een paar weken in de bouwvak weg kon. Ons toenmalige bedrijf maakte dat we met handen en voeten gebonden waren.

Niks vrijheid, niks onverwachte uitjes. Ik was al blij als ik een paar weken weg kon in de zomervakantie. Een groot aantal mensen in loondienst, een bedrijf met verschillende takken van sport, het waren tropenjaren (zie ik achteraf).

Hoe anders is dat nu, netwerkmarketing is een vak apart, maar een serieus en prachtig vak. Door velen niet begrepen of verguisd (onbekend maakt onbemind), voor mij een prachtig vak dat naar vrijheid leidt.

Inmiddels kan ik gemakkelijk leven van mijn passieve inkomen en kan ik met recht zeggen dat het de balans in mijn leven heeft hersteld.
Van rennen en hollen, regelen, organiseren, planning aanpassen en alle ballen privé en zakelijk in de lucht houden is er nu eindelijk balans.

Ik voel me gezegend en dankbaar. Ik ben blij dat ik op het juiste moment in staat was de knoop door te hakken en te kiezen voor dit nieuwe leven.

Een leven dat me rijkdom geeft in veel meer opzichten dan geld. Rijkdom is niet geld alleen, maar tijd en aandacht voor de mensen om je heen.

Tijd om te genieten van kleine dingen, van onverwachte spontane invallen, van kinderen en kleinkinderen. Rijkdom is in balans zijn en goed in je vel zitten. Ik val tevreden in slaap, morgen is er weer een dag.

Wil je wel eens meer weten? Bel of mail me gerust!

Hier kun je eerdere afleveringen  lezen.

Ik zou het leuk vinden als je hieronder een reactie plaatst! Daar doe je me een groot plezier mee, ik ben namelijk heel benieuwd naar jouw mening en ideeën!

Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Reactie plaatsen