Ik neem de weg waarvan ik droomde

Vanaf nu ga ik je meenemen op mijn nieuw ingeslagen weg, een weg waar ik altijd al van droomde, maar ja, alleen droomde. Dankzij mijn passief inkomen is mijn droom nu werkelijkheid.

Nadat de gebeurtenissen de laatste jaren over elkaar heen buitelden en ik in een soort van achtbaan was terechtgekomen, die steeds sneller leek te gaan, was het tijd om aan de noodknop te trekken.

Oktober 2017

Zo werd oktober 2017 het begin van een totaal nieuw leven. Ik stond aan de bar van een klein Portugees restaurantje om af te rekenen na een heerlijke maaltijd in ons vakantie dorp toen er plotseling een Engelse vrouw achter de bar verscheen en begon te vertellen.

Zij hielp voor de lol soms wat mee in het restaurant omdat ze het zo gezellig vond hier. Ze was hier op vakantie gekomen en had ter plekke besloten niet meer weg te gaan. Ze vertelde enthousiast over de mensen en de omgeving, vol vuur en passie.

Die avond op het terras

’s Avonds op ons terrasje met een glas wijn keken we elkaar aan, Rik en ik, en we zagen dat we precies hetzelfde dachten: laten we hier gaan wonen en werken, hier in Portugal, hier aan de Zilverkust, de mooie streek boven Lissabon.

Wat we samen jaren geleden wilden doen en niet deden (er waren zoveel redenen om het niet te doen) gaan we nu wel doen.

Daar, die avond, sloegen we onze nieuwe weg in. En nu, een aantal maanden verder, wonen we daadwerkelijk in Portugal, hebben we ons droomhuis betrokken, is ons internet aan de praat gekregen en vangt ons nieuwe leven aan.

Ineens weet ik: je hebt maar 1 leven

Gek hè, dat je door een ontmoeting in je vakantie, ineens ziet dat je verzeild bent geraakt in een leven waarbij je op de automatische piloot staat, je doet wat je moet doen, werkt hard in je bedrijf, zorgt voor iedereen, bent er voor iedereen, maar stukje bij beetje brokkel je zelf af, vergeet je een beetje jezelf.

Je eigen dromen raken naar de achtergrond, je wordt opgeslokt door je dagelijkse leven en bezigheden. Totdat je opeens je realiseert dat je maar 1 leven hebt en dat je stiekem nog steeds droomt…

De sprong in het diepe

Ik heb hard moeten ingrijpen in mijn dagelijkse werk en bedrijfsactiviteiten om dit nieuwe leven mogelijk te maken. Keuzes gemaakt en knopen doorgehakt. En… dank zij mijn opgebouwde passief inkomen is deze stap mogelijk geworden. Anders had ik het kunnen schudden.

Vandaag heb ik besloten jou deelgenoot te maken van mijn nieuwe leven en je mee te nemen op mijn reis naar vrijheid door gebruik te maken van een passief inkomen.
Mijn bedoeling is om twee keer per week een vervolg te plaatsen, maar pin me er niet op vast als het me een keertje niet lukt.

 

Wat is jouw droom? Ik zou het heel leuk vinden als je in een reactie hieronder jouw droom met ons deelt!

Natuurlijk kun je me ook altijd mailen of bellen!

Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Niels
Door

Niels

op 04 Aug 2018

ik ken jullie weg, wij zijn 'm zelf ook ingeslagen en zijn er buitengewoon tevreden over !! na een lange zoektocht met vallen en opstaan hebben we hiermee uiteindelijk het goede gereedschap gevonden. de enige vereiste is een open houding om te denken in kansen. we kunnen het iedereen aanbevelen die zijn/haar leven een positieve wending wil geven.

Reactie plaatsen