Mag ik je voorstellen…

Stapje voor stapje… Steen voor steen… Het fundament van mijn nieuwe leven vordert gestaag.
Natuurlijk is er het verdriet en de pijn van het verlies, een half leven samen met je maatje, dat voelt als een amputatie.

Maar waarom zou ik in de slachtoffer rol gaan? Ieder van jullie kent kleine en grote tegenslagen. Ook in jouw leven komt van alles voorbij. Naast verdriet lopen ook genieten en geluk mee op. Meerdere emoties kunnen naast elkaar op gaan.

Nieuwe werkomgeving

Steen voor steen bouw ik aan mijn leven van nu. Mijn huis heb ik heerlijk licht en zonnig ingericht. Een fijne werkkamer en ruimte genoeg om trainingen en meetings te geven. Een zalige tuin waar ik intussen al met meerdere mensen uit mijn team heb zitten brainstormen.
Er zijn inmiddels meer goede dan slechte dagen.

Tijd voor weer een hond

Mijn volgende stap was weer een hond om mij heen. Mijn leven lang, van kinds af aan, zijn er honden om mij heen geweest. Voor mij dus logisch om weer eens uit te kijken naar een leuke pup.

Mag ik je mijn gekke, malle, ondeugende, maar o zo lieve boxer pup voorstellen? Mijn Guus maakt sinds deze week deel uit van mijn leven.

 

Financiële Onbezorgdheid

Na het overlijden van Rik was er niet alleen veel privé te regelen, maar ook zakelijk waren onze levens als vennoten verweven. Er was dus een bult aan regelwerk. Keuzes, keuzes en nog meer keuzes maken.
Inmiddels is ook dat allemaal geregeld en afgehandeld en ben ik weer volop aan het bouwen aan mijn financiële toekomst.

Blijer dan ooit ben ik nu met mijn affiliate en netwerkmarketing  business en mijn inkomen uit meerdere bronnen. Spreiden is heel belangrijk en maakt je financieel onafhankelijk. Bovendien geeft het mij de ruimte en tijd om niet mee te hoeven doen aan het ‘druk, druk, druk’ leven. Dat deed ik niet met Rik en ook niet zonder hem.
Ik kan volop toegeven aan dat wat voor mij nu belangrijk is en zo kan ik mijn balans herstellen.

De zomer is een prachtig cadeau

Iedere morgen als ik opsta zie ik de zon, al wekenlang! Wat een prachtig cadeau is dat! Voor nu blijf ik voorlopig in Nederland, thuis raken in mijn nieuwe omgeving, mijn nieuwe thuis. Het is zo heerlijk dat ik hier nu, net als ik in Portugal gewend ben, volledig buiten kan leven. Zo relaxed kan het zijn! Buiten werken, buiten leven, buiten genieten, zo echt mijn leven!

Geen hokje is groot genoeg

Ik merk dat mensen om mij heen mij niet kunnen plaatsen, ik pas niet in hun hokjes denken.
Eigenlijk pas ik in geen enkel hokje en dat wil ik graag zo houden. Ik loop mijn eigen pad en leef zoals ik het graag wil, puur vanuit mijn hart en mijn intuïtie.
Dat geeft rust en ruimte.

Liefs,

Marie-Jose

Ik zou het leuk vinden als jij me jouw verhaal zou willen vertellen. Hoe belangrijk is balans en financiële onbezorgdheid voor jou? Schrijf hieronder jouw verhaal.

Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Reactie plaatsen