Eindelijk weer goed slapen

Ruim 2,5 jaar sliep ik heel erg slecht. Inslapen en na een paar uur klaarwakker voor de rest van de nacht. Of uren wakker liggen en tegen de ochtend eindelijk in slaap vallen. Allemachtig, wat voelde ik me brak als ik opstond…Mijn hele leven sliep ik regelmatig een tijdje niet goed tot heel slecht. Maar zoals nu, zo lang al achter elkaar, was ook voor mij vreemd.

Nu, na het overlijden van mijn allerliefste maakte ik geen enkele goede nacht meer. Uiteindelijk ging ik naar een homeopaat en met haar medicatie ging het langzaam aan wat beter. Maar een nacht echt goed slapen was er niet bij.

Bijna 3 jaar later…

Na bijna 3 jaar ontmoette ik mijn huidige lief, expert in energetische transformatie. Beiden zijn we ook Reiki Master en daardoor kwamen we al snel aan de praat over energieën en transformeren. Bovendien is Frans al meer dan 10 jaar intensief bezig met energetische transformatie processen.

Samen gingen we aan de slag, op zoek naar de echte oorzaak.

Natuurlijk speelde het overlijden van Rik een rol, maar dat was niet de oorzaak. De oorzaak lag veel dieper verscholen. Het overlijden had het zeker getriggerd, maar meer ook niet.

De zoektocht

Waarom lag ik wakker? Wat was de oorzaak? Piekeren, blijven nadenken, verdriet, angst, noem maar op, was dat de oorzaak? Nee, dat was het niet. Ik ging met slaap naar bed en eenmaal in bed was ik klaarwakker. Of ik sliep in om korte tijd later weer klaarwakker te zijn. Pffff…

Het voelde alsof mijn hele lijf in de alert-stand stond. Of ik me niet kon overgeven aan de diepe slaap.

De juiste hulp

Met veel hulp van Frans, inmiddels mijn lief en nieuwe partner, kon ik de oorzaak, het dieper liggende ontstaansmoment, achterhalen.  Op enig moment heb ik onbewust een soort zelfbeschermingsmechanisme / besturingssysteem gecreëerd dat in werking treedt als ik ontspan en wil slapen. Met behulp van energetische transformatie kon ik dit systeem verwijderen en loslaten.

Ineens sliep ik weer de hele nacht goed, ik wist niet wat me overkwam. Ongelooflijk, na de energetische transformatie van het oorspronkelijke ontstaansmoment sliep ik weer goed.

Nu ik weer goed kon slapen had ik binnen de kortste keren weer volop energie en stond ik ‘s morgens weer fris op.

Nog een jaar later

Inmiddels zijn we alweer bijna een jaar verder. Samen doken we steeds dieper in de wereld van energetische transformatie en ontwikkelden diverse behandelplannen, waaronder een beter-slaap-plan.

Zo heb ik inmiddels ook anderen, waaronder ook een paar jonge kinderen, geholpen om weer goed te kunnen slapen.

Ik voel me heel dankbaar en niets is mooier dan te zien dat een slechte nachtrust niet hoeft voort te duren.

Meer weten over beter slapen of energetische transformatie (en alle mogelijkheden daarvan)?

Voel je vrij om contact met me op te nemen en je vragen te stellen. 

Liefs, 

Marie-Jose

Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Reactie plaatsen