Leeg je emotionele ladekastje en creëer ruimte in je leven
06 december 2022 

Leeg je emotionele ladekastje en creëer ruimte in je leven

Een ladekastje vol opgeslagen pijnlijke en emotionele herinneringen en ervaringen hebben we allemaal, een groot of een klein kastje, afhankelijk van de gebeurtenissen in je leven.

Ons intelligente systeem

Wij mensen hebben een zeer intelligent systeem in ons. Als we iets meemaken dat ons raakt en pijn doet slaan we het op in ons systeem, laadje in, laadje dicht en de herinnering zit goed opgesloten. Hebben we er geen last meer van en kunnen we verder met ons leven.

Zo lijkt het…tot het eerste laadje openschiet… In de huidige tijd van verhogende frequentie gaan de laadjes open en valt de inhoud er uit, of jij het nu leuk vindt of niet.

Steeds vaker worden we getriggerd en herinnerd aan nare herinneringen. Gelukkig heb jij de keuze. Terug stoppen in een laadje en zorgen dat het dicht blijft of de inhoud opruimen en ruimte maken in je leven.

Fysieke klachten volgen je emotionele pijnen

Zolang alles stevig verankerd in je lades weggestopt is, lijk je er geen last van te hebben. Niets is minder waar! Het lijkt zo!

Ook al heb je alle pijn en emoties en nare herinneringen nog zo ver weggestopt, je fysieke lichaam reageert evengoed, al is het onbewust. Fysieke klachten krijg je gratis en voor niks zolang jij alles weg blijft stoppen.

Waarom komt juist nu alles steeds weer naar boven?

In de huidige tijd waarin wij leven vindt er een verhoging van de frequentie op aarde plaats. Er is nu eenmaal altijd een evolutie gaande. Hoe hoger deze energetische frequentie wordt, des te meer komt er naar boven aan oude en pijnlijke ervaringen en herinneringen. Niet om jou te plagen, maar zodat jij het definitief kunt opruimen en loslaten. Zo creëer jij nieuwe ruimte in je leven om mee te gaan in de verandering die nu plaats vindt. Je kunt juist nu, in deze tijd, ruimte maken om meer ontspannen te leven, leven vanuit je hart, dingen doen die jij wilt doen. Mee veranderen en flexibel zijn in plaats van star vasthouden aan het oude. Je nieuwe leven creëren in plaats van als slachtoffer in je leven vast blijven zitten waar je zit. Aan jou de keuze!

Van slachtoffer naar regisseur

Is er een voorwaarde? Ja, er is één voorwaarde aan verbonden. Voor een goed herstel is het nodig om je diepste pijnen te durven herkennen en erkennen. Je hoeft ze absoluut niet weer te doorleven en alle pijn te herbeleven, wel moet je jouw pijnen onder ogen durven zien. Je kan het niet bij een ander leggen. Die en die heeft mij dat aangedaan. Het komt door mijn vader, mijn moeder, mijn oma, de overheid, mijn werk, mijn school enz, dat werkt niet. Het gaat alleen om jouzelf. Kun en wil je dat aangaan, dan zal je alles gaan loslaten en valt er een last van je af. Blijf je om de brij heen draaien omdat het teveel pijn doet, dan zal je brein je hart blijven manipuleren en draai je steeds opnieuw het zelfde rondje om je trauma’s en emoties heen. Met allerlei fysieke narigheid als gevolg.

Mijn leven was net een stortbak...de narigheid bleef stromen

Terugkijkend op mijn leven met mijn gezin en mijn bedrijf kan ik nu zeggen dat ik een rode lijn in mijn leven herken, een rode draad van zeer veel tegenslag. Voor het ene was opgelost lag het volgende alweer op ons bordje. Ik wist niet beter en we maakten er het beste van en waren blij met elkaar en ons gezin. Wat ik toen nog niet wist is dat die rode lijn van tegenslagen ergens door veroorzaakt werd, iets waar ik niemand de schuld van hoefde te geven, ook mijzelf niet, maar iets dat onder andere genetisch bepaald was. Langzaam begonnen de kwartjes bij mij te vallen en ontdekte ik dat ik een grote herinneringskast vol laadjes had. Ik duwde alles in een laadje en deed het goed op slot. Tot het echt mis ging…en ik aan de slag ging met Energetisch Transformatie vanuit het ontstaansmoment.

Het was een zwaar parcours en toch zo mooi om te ervaren

Zelf had ik een zwaar parcours te gaan, dat wist ik op voorhand. Een paar jaar geleden besloot ik er vol voor te gaan omdat ik vast bleef lopen, zowel emotioneel als fysiek. Stapje voor stapje vorderde mijn traject. Niet gemakkelijk, wel heel waardevol!

Stukje bij beetje doorbrak ik de negatieve rode draad in mijn leven met alle bijbehorende pijnen, emoties en trauma’s met fysieke problemen als reuma en meerdere hernia’s tot gevolg.

Tot dan had ik geen idee dat ik vanaf jongs af aan zoveel traumatische pijnen in de laadjes van mijn herinneringskastje had verstopt.

Het was confronterend en bij tijden heel pittig, het was tegelijkertijd bevrijdend en gaf stukje bij beetje ontspanning. Mijn rugproblemen zijn heel sterk verbeterd, van mijn reuma merk ik niets  meer. Medicijnen zijn voor mij verleden tijd.

Het lijkt ongelooflijk, toch is het de werkelijkheid.

Fysieke problemen worden veelal veroorzaakt door emotionele en mentale pijnlijke ervaringen en emoties. Ons fysieke lichaam wordt erdoor beïnvloed en gaat mankementen vertonen, er ontstaat disbalans in onze organen met ziekte tot gevolg.

Energetische Transformatie

Mijn eigen ervaringen maken dat ik niets liever wil dan anderen ook deze kans geven op herstel.

Voor mij was dit de reden om mij verder in deze materie te verdiepen en voor de nodige opleiding te zorgen.

Inmiddels is ons Energetisch Transformatie Centrum “Het Ooievaarsnest” een feit en kun jij ook gebruik maken van dit traject om al je oude pijnen en emoties definitief te laten gaan en op te ruimen. Het geeft je zoveel extra ruimte en energie in je leven, het is bijna niet voor te stellen!

Wil jij graag meer weten over het hoe en wat van Energetische Transformatie? Bel of mail ons gerust. We maken graag tijd om je er meer over te vertellen!

Liefs, Marie-Jose


Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Reactie plaatsen