“Het Ooievaarsnest”

Uit het autoraam keek ik opzij en zag ineens een weiland vol met ooievaars. We stopten en pakten de verrekijker. Een prachtig schouwspel, het leek wel een film, hield onze aandacht gevangen.

De ooievaars ouders leerden de jonge ooievaars vliegen en bereidden hen voor op de lange vlucht die ze voor zich hadden na de zomer. Als de trek begint gaan de jonge ooievaars vooruit, op eigen kracht. De volwassen ooievaars gaan wat later. Het was zo fascinerend om te zien, zoveel ooievaars bij elkaar!

Ineens was het helder

Ineens wist ik het zeker: ons Energetisch Transformatie Centrum gaat “Het Ooievaarsnest” heten.

De ooievaar staat symbool voor onze visie en wat wij doen.

Hoezo?

De ooievaar zweeft en cirkelt in de lucht: durf jij nog te zweven en te spelen? Of zit je vast in de programmering van regels en dingen die je zijn afgeleerd terwijl je er zo blij van werd? Zit je klem in een keurslijf?

Hoor jij ook regelmatig een stemmetje dat zegt: “dat doe je toch niet, of dat mag niet of hoort niet”?

Heb jij geleerd dat je binnen de lijntjes moet kleuren, terwijl er buiten juist zoveel moois te ontdekken valt?

Wil jij alles perfect doen, bang om te falen of niet goed genoeg te zijn?

Twijfel je vaak, omdat je iets anders doet dan je zou willen?

Zeg je vaak ja terwijl je nee zou willen zeggen?

Heb jij regelmatig het gevoel dat mensen jou naar beneden halen?

Je zet jezelf onder hoge druk!

Een ooievaar zet zich niet onder druk

Een ooievaar zou dit nooit doen! Een ooievaar is een wijs dier en laat zich niet uit zijn evenwicht brengen. Hij kijkt vanaf grote hoogte toe en kijkt wat anderen doen, zonder te oordelen.

Ooievaars zijn trouw en zorgen goed voor hun kindjes en hun nest. Ze nemen verantwoording maar nooit ten koste van zichzelf. Ze zweven en genieten!

Leef als een ooievaar

Maak je vrij zoals een ooievaar! Jij kunt er iedere dag weer opnieuw voor kiezen om, net als de ooievaar, vol te gaan voor een leven zonder pijn en stress, vol blijheid en geluk.

Energetisch Transformatie Centrum "Het Ooievaarsnest"

Dat is waar Energetisch Transformatie Centrum “Het Ooievaarsnest” voor staat: wij helpen je met je transformatie naar een pijnvrij en stressvrij gelukkig leven!

Eens gratis kennismaken? Bel of mail gerust!

Liefs,  Marie-Jose


Over de schrijver
Marie-Jose: steeds meer mensen, groot en klein, hebben last van fysieke, emotionele of mentale problemen. Met behulp van energetische transformatie vanuit de oorsprong, het ontstaansmoment, ervaar je een enorme verbetering. Ervaar jij een negatieve rode draad in je leven of kamp je met pijnen en frustraties? Ervaar (gratis) de kracht van Energetische Transformatie en ga voor je beste leven.
Reactie plaatsen